Zuidstraat 66, Westkapelle 0118 - 571284
Westdijkstraat 27, Arnemuiden 0118 - 601559

Sieraden

De collectie is zeer breed met een ruime keuze voor jong en oud. Moderne eigentijdse sieraden naast klassieke tijdloze modellen zijn in ons assortiment te vinden. Sieradenmerken zoals: Esprit, My Imenso, Zinzi enz. hebben wij in voorraad.

Relatieringen
Wij beschikken over een ruime collectie Angeli Di Bosca en AllerSpanninga. relatieringen. Bij aankoop van een paar relatieringen krijgt u van ons een cadeaubon van 10% van het bestede bedrag.

Oorgaatjes
Ook schieten wij oorgaatjes vanaf de leeftijd van één jaar. Dit doen wij echter niet op zaterdagen i.v.m. drukte in de winkels. Wij schieten alleen gaatjes in de oorlel en niet in de oorschelp.

Cadeaubon
Met een cadeaubon geef je iemand een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven. Cadeaubonnen zijn daarom de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familieleden als (zakelijke) kennissen. U kunt bij ons cadeaubonnen kopen voor ieder gewenst bedrag. Ze zijn onbeperkt geldig en kunnen in gedeeltes besteed worden. Ook accepteren wij VVV-bonnen en VVV-kaarten.

bfm-_dsc3238-bewerkt.jpg - Juwelier Minderhoud
xrk-_dsc3241.jpg - Juwelier Minderhoud
kvw-_dsc3373-bewerkt-2.jpg - Juwelier Minderhoud
vgy-img_20161118_141514.jpg - Juwelier Minderhoud

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl Creative Communicatie