Zuidstraat 66, Westkapelle 0118 - 571284

Oude streeksieraden

Oude of antieke streeksieraden. Deze sieraden en gebruiksvoorwerpen zijn voor een groot deel gedragen bij de diverse Zeeuwse streekdrachten. We hebben ook sieraden die gedragen zijn elders in het land.

Lees verder >>

Nieuwe streeksieraden

Omdat er nog altijd vraag naar diverse gouden en zilveren streeksieraden is wordt een deel ook nieuw vervaardigd. Vaak gaat dit om bepaalde sieraden die in de vorm van oud of antiek zeer schaars zijn.

Lees verder >>

Trendy Zeeuws

Deze moderne Zeeuwse sieradenlijn verandert vaak door nieuwe creaties die in onze ateliers ontstaan. Het gaat erom dat de klassieke z.g. Zeeuwse sieraden weer worden gedragen in een modern en eigentijds jasje.

Lees verder >>

Sieraden van krullen

Moderne sieraden gemaakt van oude roodgouden krullen uit de Zeeuwse streekdracht. De sieraden kunnen gemaakt worden van uw eigen krullen of krullen van ons. Laat u voor modellen en prijzen bij ons in de winkel adviseren.

Lees verder >>

Vermaakte sieraden

Er zijn veel originele streek- of andere sieraden die ongebruikt in de kluis of lade liggen. Men wil of kan deze niet dragen omdat ze niet aan bepaalde eisen voldoen om prettig te kunnen dragen.

Lees verder >>

Zeeuws

Onze basiscollectie Zeeuwse sieraden, van zilveren Zeeuwse knop als hanger, tot gouden dopring.

Lees verder >>

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl Creative Communicatie