Juwelier Minderhoud is sinds 1875 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als reizend koopman liep de oprichter in die tijd met een sieradenkastje op zijn rug van Westkapelle naar klanten op geheel Walcheren. Rond 1900 was dit al uitgegroeid tot een echte ‘goud en zilver winkel’ in Westkapelle. De klanten op Walcheren werden per fiets bezocht. Het assortiment bestond in die tijd voor 95% uit Walcherse streekdracht-sieraden omdat bijna iedereen in dracht liep op Walcheren.

In de loop van de twintigste eeuw werd de collectie steeds aangepast aan de eisen van de moderne tijd, want de streekdracht ging toen verdwijnen. Tegenwoordig is juwelier Minderhoud een zaak waar iedereen een mooi sieraad of ander geschenk weet te vinden.

Boek “Van de Goudsmid”

Wegens groot succes van de eerste twee drukken van het boek “Van de Goudsmid” is 9 Mei 2017 de derde en herziene druk verschenen.

Dit nieuwe boek is uitgebreid met 99 nieuwe foto”s, een nieuw hoofdstuk over punthaken en aanvullingen in de tekst van diverse hoofdstukken, waardoor het 32 pagina’s meer telt.

Prijs van het boek is  € 29,50

Bij opsturen rekenen wij € 5,00 portokosten.