Zeeuws sieraden

Onze basiscollectie Zeeuwse sieraden, van zilveren Zeeuwse knop als hanger, tot gouden dopring. Traditioneel en toch eigentijds.
Bent u niet in staat om naar de winkel te komen, bel ons. Indien gewenst versturen wij het per aangetekende post.

Oude streeksieraden

Oude of antieke streeksieraden. Deze sieraden en gebruiksvoorwerpen zijn voor een groot deel gedragen bij de diverse Zeeuwse streekdrachten. We hebben ook sieraden die elders in het land gedragen zijn. De afgebeelde sieraden zijn een greep uit onze voortdurend wisselende collectie.
Het kan dat het afgebeelde sieraad inmiddels verkocht is. Graag hebben/zoeken wij voor u een passend alternatief.

Nieuwe streeksieraden

Omdat er nog altijd vraag naar diverse gouden en zilveren streeksieraden is, vervaardigen wij deze zo mogelijk ook nieuw. Vaak gaat dit om sieraden die oud of antiek zeer schaars zijn.
Een deel van de afgebeelde sieraden en gebruiksvoorwerpen hebben wij op voorraad. Zo niet, dan worden deze op bestelling voor u gemaakt.

Sieraden van krullen

Moderne sieraden gemaakt van oude roodgouden krullen van de Zeeuwse streekdracht. We maken de sieraden van uw eigen krullen of krullen van ons. Laat u voor modellen en prijzen bij ons in de winkel adviseren.
Ook uw eigen ideeën kunnen uitgewerkt worden.

Vermaakte sieraden

Er zijn veel originele streek- of andere sieraden die ongebruikt in de kluis of lade liggen. Men wil of kan deze niet dragen omdat ze niet aan bepaalde eisen voldoen om prettig te kunnen dragen. Door diverse aanpassingen is het mogelijk om draagbare sieraden hiervan te maken. De afbeeldingen zijn slechts een greep uit onze collectie.
In onze winkel hebben we een fotoboek met meer voorbeelden. Er kan ook in samenspraak met de klant een ontwerp gemaakt worden.